..jen tak namátkově..
..existují okamžiky..
..pro které podstoupíme i riziko bláznivého života..
03.12.2008 20:20:00 | isisleo
jsou věky a období neopakovatelné
jsou věci krásné a chvíle vzácné
nad kterými stárnoucí faun žasne
... než jeho život zhasne ...
no a pak, ... už po nich ani pes neštěkne ... :-))
03.12.2008 14:51:00 | HarryHH
...sladkou silou nás k sobě poutá rodná země a vůbec nazáleží jakou barvu má...
03.12.2008 13:42:00 | Lota