Láska a ... tečka!
Anotace: nebude to už jinak
Půjdeme spolu
propleteni jako dva stromy
sníh padá na řasy Pamatuješ?
Útesy v mracích
maják
a hvězdy
opilé
jako nebe
po dešti
Půjdeme spolu
bůhvíkam
nevzdělaní
zamilovaní
svoji
půjdeme kamkoliv
kde intelekt
protekci
ani peníze
nebudeme
potřebovat
jako lastura jež se rozevírá
a končí den slabounkým
pomlasknutím
dva
už
nikdy
ne
každý
sám
.
Přečteno 353x
Tipy 20
Poslední tipující: just me, Jin, Renatka, teranosaur, Myrja, Psavec, Bíša, mauvais-ange, jedam, Lacosta1, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)