Bezejmená
Anotace: i taková je láska
Bezejmenná
Peníze dojdou, pak není co na sebe
Má milá ta práce, ta je tu pro tebe
Všechno mít budeš, co koupíš zaplatíš
Má milá s prachama ve světě se neztratíš
Už žádné krádeže, lži a kšefty
Má milá obleč se a nalakuj nehty
Červená barvička, ta ti tak sedí
Stehýnko z pod sukně na chlapy hledí
Směje se na ně tvé krásné tělo
Odhrň vlasy a utři zpocené čelo
Pochop, že život je labyrint klikatý
Zadarmo bez prachů nekoupíš, nedá ti
S prachama špatně je, bez nich ještě hůře
Má milá pochop já prodávám kůže
On tobě prachy a ty jemu dáváš
Má milá neříkej s kým vším tu spáváš
Ukaž se, podstrkuj, poodhal raménka
Knoflíky rozepni až spadne ti halenka
Peníze vydělej a život zaplať si
Netvař se nevzlykej co to máš za práci
Má milá však pozor dej
a hlavně se usmívej
Kolínka odtáhni
Jen nikam nespadni
Rybky se polapí do skrytých sítí
Jak skončí chudinka která se chytí?
Bez prachů na cáry určena k prodeji,
Všechno ji seberou pasáci zloději…
Přečteno 244x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Borecká, Holis, Psavec, Dračičák, labuť, Zasr. romantik
Komentáře (2)
Komentujících (2)