Anotace: ...
ST! je za myšlenku a nápad... řekla bych, že když dostaneme, co chceme, stejně to není ono a chcem zasejkc něco jiného... Hnát se za přeludem... mno, každý musí vědět, co je a není správné... ne často to víme hned.
03.12.2008 20:27:00 | NikitaNikaT.