Stíny
Anotace: úplná tma už není téměř nikde
Proč měla bych se báti stínů,
když je všude světlo,
a dávati jiným za vinu,
že mě to zas spletlo.
Že viděla jsem místo tmy
něco, co se nevídá,
když osvětlujem všechno my,
bytí tmy nikdo nehlídá.
Jen v lesích lze ještě spatřit
opravdovou temnotu,
chtěla bych k těm lidem patřit,
k těm, co jsou zpoza plotu
stvořeného koncem světla,
tam hledala bych bezpečí,
že bojím se tmy, jsem se spletla,
ve věčném světle teď brečím.
A nevím co dál,
kdyby mi
tak někdo dal
kousek tmy...
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, enigman, lavec, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)