Petrohrad
Při svíčkách u vína
četl jsem jí Puškina
na předměstí Petrohradu
řekla že jí lásku kradu
a že je prý nevinná.
V Petrohradský bílý noci
už jsem jí měl ve svý moci
ubrečenou svlečenou
do svých sítí lapenou
Přečteno 398x
Tipy 9
Poslední tipující: Zpátky, Holis, Myrja, fialová, Psavec, NikitaNikaT., monterka
Komentáře (2)
Komentujících (2)