Anotace: Tohle jsem napsala, když jsem měla sraz se polužáky ze základní školy.
V prvé básni v mém komentu se omlouvám, zdá se, že jsi žena, napsala jsem koment pro muž. rod.
K básni, je to zajímavý a myšlenkový pohled.
08.12.2008 06:26:00 | NikitaNikaT.