Anotace: -fuck off vy volové!
Text a provedení je vo h*vně (to naštěestí není účelem) ale upřímnost a čistota přednesu se cení (teda alespoň já si ji cením). Ostatní nechť se najdou ve věnování básně.
04.12.2008 09:50:00 | dead-head
nejenze ti ujizdi rymy,ale i rytmus a i kdyz si nasrana - z toho pry byvaji nejlepsi basne- ze zklamani, nasrani atd- tak tohle nebudu nejlepsi dilko , ktere jsem cetla ;)
03.12.2008 21:54:00 | saddova
kerouac?kde??
to snad ne,v tomhle dile.
presne.cekala bych spontanni basen,ne nucene svazany verse a slova jaky ma v basnich podobnejch temhle vsichni.
a taky tam vobcas vypadává rytmus,coz kdyz chces psat versem,je dost podstatny.jak pro koho.
03.12.2008 21:25:00 | Layla.
Nevím, co by tomu řek Kerouac nebo koho to tam uvádíš, ale vylévat si nasranost verši vázanými, to chce kumšt a osobně si myslím /a nejsem sám/, že to dost dobře ani nejde. Na mě to působí tochu křečovitě a žel i kýčovitě, právě pro ty "verše".
03.12.2008 19:09:00 | JirkaS