Anotace: skoro každé ráno...
moc se mi líbí, jak dokážeš s lehkostí "vydestilovat" ta správná slůvka...jsi jednička...
07.01.2009 16:43:00 | el viento
Přesně...// mrzí mě, že jsem ve čtení v tobě a tebe teď kvůli nedostatku času ve skluzu..ale jak vidím, nic se nezměnilo- pořád a stále píšeš nádherně, pravdivě, jako bych si to myslela i já .. // :-)
21.12.2008 17:27:00 | Barunka=o)
už dlouho jsem to nezažila...asi proto, že teď jezdím víc autem než busem...
ale ten řidič mi byl kvůli tomu vždycky protivnej...
pěkně jsi to vystihla...*
03.12.2008 19:38:00 | Severka