Anotace: text písně
... jo, je to ... ono ..
-------------------------------------
prostě, to známo že se znám
odepře let vám dámo
se mnou k výšinám ...
17.03.2009 18:29:00 | HarryHH
nálada co rozlézá se jako mor
v tom baru zaplivaném
na křižovatce prázdné semafor
zaseklý v zvyku starém
zadělává mi na horor
a bílých myší harém ...
17.03.2009 18:25:00 | HarryHH