Strom splněných přání
Jakoby peříčky obsypán
však je to jenom zdání.
Místo ozdob obálky má
co skrývají spousty přání.
Z dětských domovů dítka
po čem touží píší tam.
Co ke štěstí chybí jim
sdělit by chtěli nám.
Sukni a kabátek zimní
napsala jedna ,,dáma“.
Ještě panenku mrkací
co tiše říká ,,máma“.
Autodráhu hodně dlouhou
nebo stačí houpací koník.
Obrázek k přání přiložen
a podepsán jménem Toník.
Zavřeme oči a vyberme
čí letos se splní sen.
Finance ať vezme čert
alespoň pro tento den…
Přečteno 410x
Tipy 11
Poslední tipující: Myrja, Lorraine, Psavec, NikitaNikaT., Majdi, saddova, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)