Další cesta
Kde je radost
tam přivedu žal
Vidím smrt tam
kde dřív život plál
Vidím ji všude
ona ovládá svět
Mluvím s ní, říká
na mě řada je teď
Já nemám strach z toho
co přijít teď má
Jen vědět chci
jak další cesta začíná
Zda-li uvidím světlo
nebo se propadnu tmou
Zda všechny mé vzpomínky
mi v mysli zůstanou
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, STIMPRE
Komentáře (1)
Komentujících (1)