Moře ....
Anotace: jednou klidné, jindy rozbouřené ...jako život sám ...
Vplouvám do sítí tvé něhy ,
má lásko ...
jak zlatá rybka,
co vysvobodit se nechce....
Polibky na vlnkách připlouvají
něžně, tichounce
a lehce ...
Moře života
jindy tak klidné
zas rozbouří další milování ....
Jsi tu, když tě potřebuji
objímáš mě i ničíš
bez milosti a slitování ....
spojeni v objetí
já vdechuji vůni tvého těla ....
Každý milimetr tvého já už znám
a nejde tě nemilovat ...
ani kdybych chtěla ...
Vplétám prsty
do vlnek tvých vlasů
a v srdci ten nádherný pocit mám ...
Jsi mi vším
co od života čekám ...
Miluju tě ....zašeptám ...
Přečteno 318x
Tipy 27
Poslední tipující: BLUE-from-the-NIGHT, Pavelpaja, Kozoroh 1, estrellita, Zdeněk Farkaš, Pišák, jedam, Holis, Myrja, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)