dyž sem tu anotaci u něčeho četla poprvý, taky mi to cuklo rukou ke klapkám že se ozvu - ale vzápětí mi došlo že je to záměr - jen sem to nedokázala dešifrovat celý... :o)
12.12.2008 11:54:00 | hanele m.
...to je básnická invence...správně by bylo ze sbírky...a vůkol rudý vřes.Mám to tak schválně:o)
03.12.2008 22:08:00 | STIMPRE
čéče, já měla tak nějak za to, že se píše Sbírka :)
jinak, kdybys tam nedal to HAF , tak je to celkem pěknej text ;)
03.12.2008 21:29:00 | saddova