čekací a tichá...
Anotace: -velmi hluboce nepojmenovatelná... a taková... maková...
rozžíháme svíčku
na prahu rozednění
a po černým sklíčku
leze zimní kaz
stužky z vlasů servány
teď krášlí popelnice
po sloupech a za nimi
mizí schůzka s alkoholem
tyhle střepy nelásky
nepřinesou štestí
nám
teď a tady
možná že
pozítří poděkuješ
střepům
žes mě nechtěl znát
nebo zdobné mlze
co plží se kolem řeky
dělí, šeptá, káže
neptá se, neptá
na tvé názory
na čokoládové ozdoby
bez staniolu..
Přečteno 307x
Tipy 20
Poslední tipující: Vlk v rouše, Bíša, Holis, adida, Psavec, STIMPRE, NikitaNikaT., Mbonita, jedam, enigman, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)