Miláčku
Anotace: pošli aspoň pousmání
*
Miláčku,
co jsi měl dneska k večeři,
zas vejce, chleba a sýr s vínem?
Včerejší noc si nejspíš
neprominem,
já skoro dívka, plamen s loučí,
co srdci tvému neporoučí
a má ráda, co už není...
– poslední končí představení?
V tvém nezájmu se citům bráním,
tak pošli aspoň pousmání,
má postel prázdná dlouho má tu
pachuť s vůní celibátu,
jen v stínu svíc se mihotá...
A ty, bože, smilování!
Člověk přec bez milování
žije jen půl života.
*
*
Přečteno 421x
Tipy 24
Poslední tipující: Špáďa, Myrja, Bíša, Holis, Psavec, Axis, STIMPRE, NikitaNikaT., 6thSun, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)