Krásná básenka, touha a myšlenka... snad se tak stane a pokud ne... tak potem jen ty sama víš...
04.12.2008 10:20:00 | NikitaNikaT.
Krásně stupňováno, super! ST! Dal bych i třikrát.
Pozn.:
Mám slabost: "Sonet, ach jo, má své kouzlo, které na zem z nebe sklouzlo"(část. opsáno, pardon)
04.12.2008 02:56:00 | Zasr. romantik