Kam jsme došli?
Anotace: Dneska je divný den! Napadají mě divné otázky.
Bylas' to ty
kdo měl mě rád,
bylas' to ty,
kdo chtěl mě znát.
Byl jsem to já,
kdo byl jen tvůj,
byl jsem to já,
kdo byl tvůj stůl.
Byli jsme dva,
teď každý sám,
budujem své,
však stejný rám.
Nemůžem spát,
a v noci strach,
byli jsme pár,
teď pouhý prach.
Přečteno 343x
Tipy 10
Poslední tipující: prostěholka, jita.1965, Květa, Triffid Kolbe, Psavec, WAYWARD, STIMPRE, blue
Komentáře (6)
Komentujících (5)