Anotace: ...básnička sem nepatří,ale slibuji,že až splní svůj účel,bude smazána...
Mi se to líbí, vybavily se mi jisté vzpomínky... je to moc hezké. Dávám ST! a určitě to nemaž. Ju?
04.12.2008 11:37:00 | NikitaNikaT.
Je škoda to mazat,já taky nikdy nepřeji jednoduše a básnička ta vždycky potěší.O to víc když je psaná srdíčkem.
04.12.2008 10:26:00 | Květka Š.
myslim, ze neni duvod ji mazat, je v podstate jedno jake tema jsi zvolil na basen...
04.12.2008 08:36:00 | saddova