přepadení...
Anotace: kdosi je za dveřmi...
podivné tušení
otevřel...bez váhání
proběhlo to rychle
nebránil se
naopak
vztáhl k ní ruce
pod hrudním košem
splašený tlukot
objal ji
ztratili se
a
v mlze
je slyšet pouze
vzdalující se hukot
lodních motorů....
podlehl touze...
Přečteno 326x
Tipy 41
Poslední tipující: Noc17, Holis, spare, jita.1965, Bíša, Myrja, Dota Slunská, Churry, Belmon, labuť, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)