Každý touží ...
Anotace: po svobodě...ale...
Opilý lacinými řečmi..
...vylítáš z hnízda..
Zmámený touhou po svobodě..
..odkrýváš svoji skrýš...
Štěstí jenž bylo, tak blízko..
...je zase pryč...
Zůstal jsi sám mezi těmi lidmi..
..nikdo z nich nezná tvoji tvář..
Stesk proběhne se po tvé tváři..
...tak se hochu trošku snaž...
Zapadlé oči a špinavý šat..
..to z tebe zbylo...
Měl si všechno a přece nic..
...už je konec..
..nechtěj už víc...
Komentáře (3)
Komentujících (2)