Chronická nemoc
Osude, jseš svině!
Má prázdnota v klíně
- chronického charakteru...
Já se z tebe nepos*ru!
Osude, ty sketo!
Pro tebe snad je to
jen vtipná hra a nic více.
Nevyřvu si z tebe plíce!
Osude, ty prevíte!
Tam nahoře nevíte,
jak ta naše srdce bolí,
když si láska jiné volí.
Osude, ty špýmaři!
Mozek se mi zavaří
než mi na "PROČ?!" odpovíš.
Nesnáším tě! ... však ty víš.
Přečteno 334x
Tipy 8
Poslední tipující: kikis, co zivot dal i vzal, před zkroucením, Bíša, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)