Hele..
Anotace: .. jak Slunce skáče
Hele, jak Slunce skáče vzhůru
z galaxie své parovin disku
(kmitat jak jo-jo chce náturu)
pak propadá se do hvězd písku
obíhá Mléčné dráhy jádro
po křivce stoupá nad spirálu
nesvlíkaje své žhavé kvádro
z plasmy - po němž byl dopyt králů
cestuji v čase do budoucna
čtrnáct milionů let je chvilka
vidět spektákl touha vroucná
rozbíjí ránou hodin skýlka
již prošel jsem přes stargate, zdá se
v noci jak ´tehdy´ kraj už dřímá..
dřívějších nebes tma je pasé
tohle mě baví, to je prima!
se Sluncem Země out je, mimo
div ten zřím jako první z lidí
nad hlavou před mým zrakem přímo
náš šnek bezpočtem hvězd se třpytí
Přečteno 291x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Triffid Kolbe, NikitaNikaT., Holis, spare, Květka Š., Psavec, LucQa, enigman, Lota, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)