Anotace: se zbírky... avole v úkol naruby dřez
Sbírka: Třináctka, Pro a proti
Tahle básen ve vme nechala bolavý myšlenku, možno je to mnou, možno su příliš smutná, že jsem si to vzala až moc k srdci a cítím to hodně hlouboce a smutně... líbí se mi obsah, je hodně myšlenkový... závoje slz, mne skoro rozplakaly, pač se z mých očí chystají spustit.
07.12.2008 13:55:00 | NikitaNikaT.