Mně to přijde trošku neprůrazné, málo objevné, ale třeba mi z toho ještě nakonec něco vyleze.
04.12.2008 22:20:00 | CorrimsonTom
Asi je tam řečeno všechno.Pocit, že tento svět není ten pravý, že snad bylo v době černobílých filmů líp, to je asi schopnost si věci idealizovat.Někdy i ta je pro život důležitá.
04.12.2008 22:02:00 | Elisha