Anotace: aneb zničehonic..
Mě se to líbí i s přechodníkem zatím nedefinovaným. Má to svoji atmosféru, takovéhle já ráda. :-) Další prosím :-)
04.12.2008 22:19:00 | Isobel
Nejsem si zcela jist správností tvaru toho přechodníku, pozřu do sešitu z Čj, jenž zbyl mi po mých sladkých středoškolských létech, abych se ujistil.
04.12.2008 22:08:00 | CorrimsonTom