Pro pány nad námi
Radši budu krutě bit,
a zmazán krví k tomu,
nežli drát se v cizí řiť,
a smrdět na sto honů.
Nikdy ten, co zlé trousí,
co neposbírá slávy,
i kdyby měl metr vousy,
se nedobere pravdy.
Takovému já chci říct',
tu pravdu, co je prostá,
ať jsi mocný sebevíc,
to Boží ruka ztrestá.
Přečteno 363x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, Holis, Květka Š., Jaromila, jita.1965, Agniezka, takova, Mbonita, labuť, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)