Felicissimis optanda mors est ....
Anotace: *- ... v okamžiku nejvyššího štěstí je žádoucí zemřít ...
.
.
zakleti do motýlů
se podobáme bláznům
když na podložce citů přišpendlení
ve vitríně neživě jsme .... obdivováni ...
a nikdo neví jestli pro smrt, ... a nebo pro život ...
*
.
------------------------------------------------------
Comment Michalu Kvidovi ... k básni "Papilio"
*
.
Přečteno 259x
Tipy 26
Poslední tipující: G.P., Marfuša, Holis, prostějanek, Myrja, Psavec, padající do neznáma, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, Lota, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)