..mrazivě trpce-nasládlé verše.. nevím, nějak na mě padla ta definitivnost smutku z tvých veršů.. konečnost.. nostalgie.. stesk.. opravdu mě tvá báseň oslovila - ST!
05.12.2008 14:46:00 | lennerka
...je to krásné dílko...škoda jen, že smutek se nám nevyhne ani v čase Adventu...
05.12.2008 10:24:00 | Lota