No fakt je,že se tvé básně vyplatí sledovat v pásmu 5 předchozích básní - něco jako deník. Mluví to úlně jinak než jednotlivé výkřiky a mluví to víc lidsky - škoda, že tady nejde dát tip za množiny básní - pouze za jednotlivé prvky...
05.12.2008 17:18:00 | dead-head
:) ... to je dobre ... jen at se to vyplavi ...
a jestli neco muzu prat ... tak nekoho ... u koho se muzes vyplakat ...
05.12.2008 15:53:00 | Romana Šamanka Ladyloba