Opojení
Anotace: Troška poezie u zlatavého moku
Opíjím se nejistotou
stejně jako štamgast pivem
s chutí krásně orosenou
a dokonalým řízem.
Hořkost piva
je jako můj život,
zmizím ze světa jako pěna
a zůstane zde jen hukot.
Pak až všichni vystřízliví
a zmizí jim černé okno,
vzduchem bude vládnout zapomnění
a budou vítat nové jitro!
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)