Slnečný..
Slnečný vietor ma pohupuje
rád v heliopauze sa hrávam
z boku tam protivietor duje
zdá sa byť chladnejší (aj vám?)
galactic stream kolmo vráža
do prúdnic s protónmi v trysku
ohňostroj fotónov zhášam
plieskaním dlaní v tom stisku
chvíľu to baví ma veľmi
heliosheath zábleskmi srší
is it not amazing? tell me
dážď iskier z potlesku prší
odprskmi na tvári černám
spálený kým neodskočím
po krk tých streštených hier mám
zhorel som.. sorry, tým končím
Přečteno 295x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Triffid Kolbe, NikitaNikaT., Holis, jedam, Mbonita, Psavec, Simísek, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)