Etuda...
Jak baletka tančím sněhobílou pěšinou,
nevinně zakopávám o černé smutky,
tón krásy kde fantazie nehynou
zahazuji své předsudky,
jak lehce je mi na špičkách,
i když nohy se mi lámou,
ach - jak jsem unesena klamnou fámou - toho zdání -,
že život je jedno velké hraní,
po tónech, pod tóny
tak ladnými, jako křivky vašich pohledů,
linií cest k cíli,
jež se terčem mýlí,
tančíc na jehlách bez bolesti,
to je asi to stěstí,
- černobílých lestí -
Přečteno 272x
Tipy 9
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Lenullinka, MishaX
Komentáře (2)
Komentujících (2)