Chladivo
Anotace: kde je léta čas...
chladivý sníh se sype z nebe
mrazivé vůně plné snů
šedivý obraz zimních dnů
v závějích někdy cesta vede
krajíček chleba namazaný
za talíř plný drobečků
pak ještě soli stopečku
na stole setřít mastné hrany
mlhavý opar nad jezerem
sovy let protnul noční klid
to plaché laně chodí pít
snům báseň píši zmrzlým perem...
Přečteno 403x
Tipy 19
Poslední tipující: denebrin, Yves, Holis, Jaromila, Myrja, Mbonita, Jin, Psavec, labuť, Zamilovaná do nezamilované doby, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)