Panika
Anotace: když se honíš za něčím, co hned nepřichází a ty nechceš čekat než to "dozraje"....
nad krajinou krouží
ten
kdo po moří jít touží
hned
souží se a souží
čím to asi
že stále krouží
ví to přeci
svobodný být touží
však
krajina se dechem mlží
tak
s křídly se loučí
zas
nad krajinou krouží
hlas
volá
padá vpřed
holá
v zádech dech
kost
na lopatkách leží
dost
mouchy se jen množí
nit
nespojena
vždyť
je nasycena
síť
je protržena
sviť
nám do temna
Přečteno 359x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lilly Lightová, Káňátko, kikis, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)