Ta se ti moc povedla...Skrývá v sobě kód do jiné reality...asi tvé tvojí. :) Moc se mi líbí
09.12.2008 21:12:00 | Isobel
Mile překvapuješ :-) To lepší žití se mi zamlouvá..vyzkouším to, mám teď takové experimentální období, tak to beru jako dobrou příležitost ;-)
06.12.2008 13:04:00 | Chancer
čéče, libi se mi tve obraty, mas paradni slovni zasobu, ale ten rytmus.. no neni to nejhorsi,ale sem tam ti ujel, ale jinak tipas je vyslouzenej... pekne tema, slova, slovosled...
05.12.2008 20:04:00 | saddova