Anotace: Básnička vznikla při přednášce o odsunu Němců ze Sudet. Omluvte prosím její sníženou kvalitu, jen se vyvztekáme a budeme pokračovat dál. Lidé zapomínají...
Není hlavní dokonalost, ale city. A ty zde jsou! A díky za takové dílko. Mám pár odsunutých příbuzných... Takže souhlasím. Nezapomínejme! ST :-)
11.12.2008 21:48:00 | Anita Buchtová
Omlouvat sníženou kvalitu? Zas tak moc snížená mi tedy nepříjde. A co se těch posledních dvou slov týče, naopak, lidé především NEzapomínají! Nebo mluvím opět jen za sebe? Člověk si v sobě má uchovávat jak to dobré, tak především to zlé a střádat tak hezky ty "materiály" na horší časy, aby se měl čím ohánět. Kolem je tolik zla, že v dnešním světě je sebeobrana nutná. Jinak se mi líbí náměť tvého díla, to se ani nebudu snažit popírat, nač taky...
07.12.2008 14:51:00 | Andělskými perutěmi chráněna