V svých modrých očí lunu..
V svých modrých očí lunu,
zřím blesky její zář.
Do kapes ruce vsunu,
v nich haléř mám a snář.
Podzimní vír v dnech chladných,
do srdce lásku vsál.
Bronz listů stromů zvadlých,
nad hlavou verše psal.
Čtu báseň jedním dechem,
bez chyby každý rým.
Vzduch voní čerstvým mechem,
v těle mém oheň,dým.
Jsem snílek,poet z dětství,
v torně pět buchet mám.
Z dřiny do krve pěsti
a v duši lásky chrám.
Slyším znít píseň polí,
na trubku vítr hrá.
Do bubnů déšť holí
a vrána krá a krá.
V mých modrých očí lunu,
zřím blesky její zář.
Jsem stále svůj a budu,
nezměním nikdy tvář.
Přečteno 249x
Tipy 10
Poslední tipující: NikitaNikaT., Tacca, Holis, Květka Š., Bíša, Mbonita, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)