Názor právní..
Anotace: ...spravedlnost slepá se v agonii třepá...
My jsme ti správní
Jejichž názor právní
Je ten jediný
Stůjte hezky v pozoru
před pluralitou názorů
to je povinný
své zákony dobře známe
proto si je vykládáme
jak se nám to hodí
čemu se divíte
nebo snad nevíte
jak to dnes chodí?
Přečteno 252x
Tipy 25
Poslední tipující: jita.1965, NikitaNikaT., Tygropes, lavec, Holis, Churry, Bíša, Myrja, Psavec, WAYWARD, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)