Chvála flétně
Anotace: "sonet" (prý vkusně erotická)) on chválí i flétnistku...
*
V oparu vidím tě stát,
jako bys kouřila dýmku,
tiše se pokoušíš hrát,
o notách ani zmínku.
Srdce bdí a ústům radí,
kdy líbat ji, kdy zvednout prst,
zvuky lásky nenaladí,
kdo má stále prázdnou hrst.
Vlídnější jsi, čím víc roků,
s úctou vždy si tvé hry cením,
tleskám tiše, pěji chválu,
krásnější nad tebe není,
když vyloudíš, snad až z boků,
ladné tóny na píšťalu.
*
*
Přečteno 433x
Tipy 27
Poslední tipující: hanele m., Špáďa, Holis, NikitaNikaT., vodnař, Zasr. romantik, Myrja, Bíša, Psavec, Jin, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)