Anotace: ... (ovšem že Tobě)...
A největší tma prý bývá pod svícnem..říkalo se celá léta. V dnešní době moderních technologiích se těžko hledá neprosvícené místo..ale jsou taková. I na půdě :-)
09.12.2008 20:42:00 | Chancer
tak tahle se ti moc povedla! hezky plyne... melodicky zní a je obrazová :o)
06.12.2008 21:24:00 | hanele m.