Posílám adresu -
- jsem na tom útesu
jenom se drápej,
čekám tu na tebe, chápej!
06.12.2008 23:45:00 | jita.1965
plaveš dál..
a na útes se šplhám denně
a co občas sjedu stejně
do vody..
ta mě osvěží
vzprůhu dá
a pak si uvědomím zas své já
a zas drápu se ven
a co..bůh je mi
zatím nakloněn..
06.12.2008 17:02:00 | Mbonita
Čekal jsem, že už ses "přemrožil"...
Nadáváme na život, ale na ten útes se škrábeme pořád a stále znovu - asi nám to za to stojí (zatím) :-))
06.12.2008 10:49:00 | poustevník Jirka