Čmudafak
Černoušek fouká balónek na barevném pozadí pozaďoučku
Začíná slintat ale jenom pomaloučku
Takovou slávu
Takovou polévku
Holoubek sivý rozumě vykopává gruzínskou ruku
Gruzínskou mouku i gruzínský rybí trh
Jong Čchiun a Čchen Van Dien a Thungh Lin Ghungh Mien
První druhý valčík z Dejvic
Třetí čtvrtý duchovní z Horoměřic
Polehounku potajmu v kyselu zvrhlé báby
Ach žábry
Naříká černoušek později
Dej sem dary dej
Dej sem prachy dej
Dej sem Ježíšku kus barvy na hřebíky a kus salámu k tomu
Taky punčocháče a angličáka jeden kus
A jazyk za zuby a okno za nehty
Ach černoušku foukej černé ouško
Pozaďoučku polehoučku
Polechtám Tě na józe
Termosku kávy
Termonukleární hnusností Vaší ženy lehounké jako lehounkost černouškovského foukáníčka nepřiměřeno jest
Není to syfilis
Je to malý Pepíček močící pravidelně sem a tam a na zánovní kobereček zrovna
Fouk a čmoud
A v tu ránu je po biometráži
Osmička tři kolečka
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, sailorr
Komentáře (0)