Svět pesimismus
Intuitivní výhled z okna zkázy
předpokládá pád vznešeného oka,
co vidí hromadnou destrukci lidstva
žijícího v souladu s výšinami mraku.
Kapka nadějě vysychá potají,
nikdo netuší, jak vážně se tváří osud.
Laxní životy proplouvají vlastní existencí
bez pocitu viny.....
A zvláštní egoismus rozhodil světem sítě,
do kterých se chytají kapři denní rutiny
a utažené kravaty krků podvodů
si vykoupily šanci uspět ve výběrovém řízení.
Utopické myšlení bohémů
rozkvétá v luční kopretinu slunce
a užívají si a vysmívají se všem,
co hrotí svět až za hranice bláznovství...
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
Komentáře (1)
Komentujících (1)