přetahovaná...
Anotace: taková...ve které se nevyhrává…protože poslední zůstává…sám….
spoutána
v osidlech...vášně...
/a poodhalila
rafinovaně své vnady/
samou láskou
bych vás snědla
pane
prosím
vysvoboďte mě…
ó madam
letím k Vám
vy víte jak melodii
rozehrát...
ve vlasech výskáte
laskavě laskáte
struny osamělé
v temnotách…
oslepen krásou vaší
jsem jen váš...vážně...
/nikdy by neuvěřil
že to s tou hostinou myslí doopravdy/
mňam
už je to tak
zas je o jednu
z nekonečna hlav kratší...
černá vdova a vesmírný drak….
Přečteno 390x
Tipy 41
Poslední tipující: Holis, Noc17, labuť, jita.1965, maena, NikitaNikaT., hezule, Triffid Kolbe, střelkyně1, Lota, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)