Zámek
Zdál se mi sen
u berlínské zdi
pod umělým kopcem
v mlze
s rouškou přez ústa
vůně kopřiv a
rzi na plotě
On si omotal
šňůru kolem krku
i když už
dávno nedýchá
Vystoupala jsem
až k bráně zámku
kde prodávají
půlku z půlky
V kozačkách
dlouhých kabátech a make-upu
mě děsili
ledové pohledy očí
do kterých už nic
nevtéká
Tloukla jsem
do ocelových dveří zámku
a chtěla pryč
když se otevřely
Přijali mě mezi sebe
a ukradli mi žíly
abych se taky
stala jedním z přízraků
kteří prosí o smrt
Barevné vykoupení
mezi panelovými domy
Probuď mě
ať se taky neztratím
Přečteno 346x
Tipy 12
Poslední tipující: 6thSun, Holis, F50.8, její alter ego, NikitaNikaT., kryndy, slečna Nefertiti, jedam, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)