Anotace: další optimistická...(ironie)
Možná v té frontě potkáš někoho, kdo Tě pohladí po tváři a naučí znovu snít..
30.12.2008 10:14:00 | Netty de Touvenell
Nádherně podaný pocit... tak zlehounka se čte i když téma je víc než skličující ... super...
13.12.2008 22:50:00 | Nút
Že by kruté prozření??? :o)) Ach jo! Kam se vlastně ztrácejí ty naše sny?
10.12.2008 17:02:00 | Hannazka
No ale alespoň že jsi je schoval, někdo je zahodí a zapomene kam, pak už jen bloudí a není žádná alternativa. Ale ne, vážně... Fronty jsou nudné a nakonec se stejně dozvíš, že pomeranče došly...
07.12.2008 12:22:00 | Ještě dítě