cesta za poznáním
Anotace: přiznat si, že něco nevíme, je daleko těžší, než se to naučit
Čím více učím se, tím méně toho vím
neboť poznávám nedokonalost člověka
Čím méně vím, tím více se mohu učit
však cesta za poznáním krutá a daleká
Cesta za poznáním krutá a daleká
stejně tak pýcha a hrdost člověka
Toť věci jsou, které lidem brání
přiznat, že málo vědí a jít za poznáním
Komentáře (0)