Lavička
Anotace: Inspirací byla lavička ve Štramberku pod Trůbou na novojičínsku...
U hradní zdi stojí
a celé noci se bojí
opuštěná dřevěná lavička,
společnost dělá ji lampička.
Spočítat nikdy nedokáže
kolikatery ji objímaly paže
a opuštěná vzpomíná znova
na všechna ta krásná slova.
Slova milenců ve větru,
vyznání v triku i ve svetru.
Doteky horkých dlaní
když pokládali záda na ni…
Komentáře (0)