ženy....
ženy berou všechno jinak,
přes city...
cítí hnedle bláznovství,
přes duši...
chtějí odevzdat se celé,
přes tělo...
slastí přijmout jeho,
přes klín...
a pak zmítají se v šíleném utrpení,
že ze sebe udělaly blázny,
oddaly se a poslední myšlenky
věnovaly jiným...
místo sobě.
Komentáře (3)
Komentujících (3)